ความมุ่งมั่น

บ้านควรสะท้อนรสนิยมของเจ้าของอย่างสวยงามและมีสไตล์ แต่ในขณะเดียวกัน เราให้ความสำคัญมากในเรื่องของความแข็งแรง ฟังก์ชัน และการใช้งานได้จริง ความมุ่งมั่นของเรา คือการสร้างคุณค่าและความสวยงามให้กับบ้านควบคู่ไปกับงานดีไซน์ โดยดีระดับ เกรด เอ เท่านั้น เราไม่พอใจกับวัสดุที่ไม่ได้คุณภาพและในฐานะลูกค้าเราคุณก็คงจะรู้สึกเช่นกัน

ไม่ว่าจะเป็นงานออกแบบตกแต่งบ้านแบบใด ผลที่ได้มาก็เหมือนกันคือเป็นงานที่ทนทาน อยู่ได้นานทั้งในแง่ของความทนทานของวัสดุและในแง่ของสไตล์

งานฝีมือ

โรงงานของเราคัดแต่ช่างฝีมือดีซึ่งมีทักษะในงานไม้แบบโบราณ ซึ่งนับวันจะหาได้ยากมากแล้วในประเทศไทย ผนวกกับเทคโนโลยีสมัยใหม่ จึงทำให้สร้างสรรค์เฟอร์นิเจอร์อันเรียกได้ว่าเป็นงานฝีมือที่สวยงาม บ่งบอกถึงรสนิยมของผู้อาศัยที่มีเพียงชิ้นเดียวในประเทศไทย มิใช่งานโหลที่ทำจากเครื่องจักร จึงไม่ซ้ำแบบใคร ฉะนั้น คุณจึงมั่นใจได้ถึงความมีเอกลักษณ์หนึ่งเดียวของคุณ

ประสบการณ์กว่า 30 ปี ทำให้เรามีความเข้าใจในเนื้องาน โดยเราสามารถสร้างสรรค์ผลงานให้เป็นไปตามบรรยากาศของบ้านอย่างที่คุณต้องการได้อย่างแน่นอน

งานตกแต่งภายใน

เรามีมัณฑนากรผู้เชี่ยวชาญและมากประสบการณ์ในงานหลากหลายสไตล์ ซึ่งดูแลออกแบบตั้งแต่งานเค้าโครงร่าง ใส่ใจในทุกขั้นตอนรายละเอียด ปรับให้ตรงกับความต้องการของคุณมากที่สุด เพื่อให้ออกมาเป็นบ้านอย่างที่คุณฝันไว้ ติดต่อใช้บริการได้เลย เพื่อที่จะนำไอเดียของคุณจากกระดาษพิมพ์เขียวมาสร้างสรรค์เป็นรูปธรรมที่เป็นจริง นำจินตนาการและทำบ้านในฝันของคุณให้เป็นจริง

About Us & Our Service

Our Passion

Every home should reflect the tastes of its owners, paying due attention to aesthetics and style. At the same time, we are firm believers in durability, practicality and functionality. Our passion lies in creating value through design. The materials we choose are of Grade-A quality and up – we never settle for less and, as our client, nor should you.

Interiors. Furniture. Decorative items. No matter the form or the concept, the result is the same: design that endures, physically and aesthetically.

Craftsmanship

Fine craftsmanship comes from years of skilled training and application. Our craftsmen are masters of classic woodworking. Together they form part of an ever-rare group of woodworking specialists with an experience and skill set that is proving more difficult to find in Thailand with each passing year.

Complemented by today’s technology, time-honoured skills are preserved and enhanced. Our furniture is chiseled into being as a unique creation – genuinely individual, beautifully handmade. Be the proud owner of a piece of furniture that exists nowhere else but in your own home; a refreshing alternative to the carbon-copy, ‘assembly-line’ furnishings inundating the modern-day market.

Over 30 years of experience has given us a thorough understanding of design and production. This allows us great flexibility in both our creativity and our methods as we work with you to realize your vision.

Interior Design

Our interior designers are true experts, experienced in a breadth of styles and approaches. They will guide every step of the process, from design conception to production and through to completion, ensuring that everything from the basic structure upwards meets every desirable standard. Call on their unique talents to take your ideas from blueprint into physical reality.